Menu

Zelfbouwpakket warmte uit grond

Geothermie stoot vaak op de perceptie onhaalbaar en onbetaalbaar te zijn. Bij Clevr weerleggen we deze vooroordelen door onze zeer performante toestellen te combineren met het juiste geothermische gedeelte (boringen of captatienet).

Onze warmtepompen beschikken over een HWG (hot gas water) technologie waarmee de productie van sanitair warm water aan een zeer hoog rendement gebeurd. De dimensionering van de diepteboring en het captatienet nemen wij voor onze rekening, je hoeft dus geen extra aannemer te zoeken. Om het binnenklimaat van de woning nog te verhogen, biedt een grond/water warmtepomp het enorme voordeel uitgerust te zijn met passieve koeling. Hierbij wordt bodemtemperatuur gebruikt om, in de zomermaanden, via de vloer,- of plafondverwarming de woning te koelen. Dit zonder de compressor van de warmtepomp te gebruiken en beloond te worden in EPB verslaggeving.

Voor de installatie van dergelijk pakket voorzien wij een handleiding, begeleidende video alsook de nodige hydraulische schema’s.

Onze Clevr gekozen partners