Menu

Zelfbouwpakket sanitair en regenwater

België is uitermate geschikt voor recuperatie van regenwater. Toiletten, buitenkraantjes en eventueel wasmachines zijn maar enkele voorbeelden waar regenwater veelvuldig kan gebruikt worden. Het kalkvrije regenwater wordt via een, al dan niet automatisch omschakelbare, pomp uit de regenwaterput opgepompt en verdeeld over de verschillende tappunten.

In de pakketten sanitair worden alle benodigdheden voorzien van aan de waterteller, via de collectoren, de leidingen en de inbouwdozen tot aan de aftappunten. Eveneens kan Clevr jou ook helpen met de geschikte keuzes van sanitaire toestellen.

Voor de installatie van dergelijk pakket voorzien wij een handleiding, begeleidende video, de nodige hydraulische schema’s alsook een installatieplan op maat van jouw woning. Bovendien krijgt u ook nog een werkkoffer in bruikleen met specifiek gereedschap dat nodig is voor de installatie van sanitair leidingwerk.

Zelfbouwpakket regenwaterrecuperatie 

België is uitermate geschikt voor recuperatie van regenwater. Toiletten, buitenkraantjes en eventueel wasmachines, zijn maar enkele voorbeelden waar regenwater veelvuldig kan gebruikt worden. 

Het kalkvrije regenwater wordt via een, al dan niet automatisch omschakelbare, pomp uit de regenwaterput opgepompt en verdeeld over de verschillende tappunten. Elke liter regenwater die we gebruiken is een gratis liter. 

Voor de installatie van dergelijke pakketten, voorzien wij een handleiding, begeleidende video alsook een installatieplan op maat van jouw woning.

Hoe werkt dit dan?


Handleiding

 
Onze Clevr gekozen partners