Menu

Clevr Nieuws

15/06/2018

Voka Jaardiner & Prijs Ondernemen

Op vrijdag 15 juni zet het Voka Jaardiner & Uitreiking Prijs Ondernemen weer een aantal ondernemingen met bijzondere verdiensten in de kijker.

Net als vorig jaar zal het officiële gedeelte plaatsvinden bij Thomas More Geel, en nadien worden de genodigen verwelkomt bij de willis building voor wat netwerking en een culinaire barbecue.

Lees hier meer.

07/06/2018

Belcotec is snelste groeier - Trends Gazellen 2018

Ons zusterbedrijf Belcotec heeft de Trends Gazelle gewonnen voor de provincie Antwerpen in de categorie middelgrote ondernemingen.

Dit zijn bedrijven die op vlak van omzet, personeel en toegevoegde waarde sterke cijfers kunnen voorleggen. Om in aanmerking te komen moet een bedrijf ook minstens 5 jaar bestaan en minstens 20 werknemers in dienst hebben. Daarna wordt ook nog de operationele onafhankelijkheid onder de loep genomen om uiteindelijk in drie categoriën een winnaar uit te roepen. 

Een dikke proficiat aan het hele Belcotec-Clevr team. Keep up the good work!

27/11/2017

Thermia Case Story - The willis building

De willis building haalt de energie die ze nodig heeft uit de grond aan de hand van een Koude Warmte Opslag systeem (KWO). Deze KWO in combinatie met een geothermische warmtepomp zorgt voor een NUL uitstoot. Er zullen dus geen fossiele brandstoffen worden gebruikt. De nodige elektriciteit wordt opgewekt met PV panelen.

De geothermische warmtepomp die gebruikt werd is van het Zweedse merk Thermia. Dit is ook onze partner voor geothermische warmtepompen in residentiële woningen. Thermia heeft een artikel gepubliceerd over het duurzame concept van de willis building.

Lees hier het artikel.

22/09/2017

Clevr Opendeurweek, bekijk onze video

Bezoek onze Clevr opendeurweek van vrijdag 22 september tot zondag 1 oktober. Wij zijn open op vrijdag van 16u tot 19u, weekend van 10u tot 17u en maandag tot donderdag van 14u tot 17u.

12/09/2017

Bouwen aan Vlaanderen - The willis building

Sinds mei 2017 hebben Belcotec en Clevr hun intrek genomen in hun gloednieuw hoofdkantoor in Geel... In de vierde editie van Bouwen aan Vlaanderen zal een artikel over de willis building verschijnen.

Lees het hier

29/05/2017

Opening innovatiecampus

Op 29/05 opende de innovatiecampus in Geel officieel de deuren. Op de campus zullen hoogtechnologische en innovatieve bedrijven zich vestigen. Met Thomas More en KU Leuven als naaste buur, krijgen ook studenten hier een plaats. Het hoofddoel is het delen en doorgeven van kennis.

Clevr en Belcotec ontvingen, als eerste bewoner van de innovatiecampus, alle genodigden op een persmoment.

Lees hier meer

Bekijk de video

01/05/2017

Clevr is verhuisd naar de nieuwe kantoren

Sinds 01/05/2017 kan je onze nieuwe kantoren en showroom bewonderen. Clevr is de eerste ambassadeur van het nieuwe innovatiepark naast de campus Thomas More en KU Leuven in Geel.

Waar een willis is een weg!

Een voortrekkersrol, pionierschap, ... geloven in innovatie. Enkele gedachten die we koppelen aan het concept voor het nieuwe gebouw Clevr.