Menu

Getuigenissen

Wanneer we besloten om opnieuw te gaan bouwen, zijn we op zoek gegaan naar een partner met de nodige kennis en ervaring in nieuwe technieken. Ik had zelf al wat opzoekwerk gedaan over warmtepompen (geothermisch en lucht/water), maar ik had hier nog heel wat vragen en twijfels bij, waaronder ook over het serieuze prijskaartje dat hieraan vasthangt (vooral bij de geothermische dan). Michiel van Clevr heeft de tijd genomen om al mijn vragen te beantwoorden. Hij heeft de voor- en nadelen op een rijtje gezet en we hebben het ook over de terugverdientijd gehad … het was heel duidelijk dat hij wist waarover hij sprak. Hij heeft mij dan ook volledig overtuigd om toch voor een geothermische warmtepomp te gaan en hier heb ik nog geen moment spijt van gehad.

John en Marleen

De levering van de vloerverwarming is heel vlot verlopen. De technieker heeft ter plaatse al het materiaal met ons overlopen en hij heeft uitgebreid de tijd genomen om ons goed op weg te zetten en al onze vragen te beantwoorden. Bij het overlopen van de materialen hebben we wel gemerkt dat er nog een collector ontbrak, na een telefoontje aan de projectleider bleek dat deze nog niet geleverd was door de groothandel. We wisten echter dat dit kon gebeuren omdat we onze vloerverwarming vrij laat hadden afgeroepen, de projectleider had ons vooraf al gezegd dat we hier rekening mee moesten houden. De collector is de dag nadien toegekomen bij Clevr en de technieker heeft hem diezelfde dag nog bij ons afgezet, waardoor we de vloerverwarming nog op tijd hebben kunnen leggen voordat de chape kwam. Bij deze willen we Clevr dan ook graag nog eens bedanken om dit alles op zo’n korte termijn voor ons te regelen!

Sam en Nina

De werkbak die je kon lenen met gereedschap om buizen op maat te snijden en dergelijke was heel handig. Ik had er vooraf niet bij stilgestaan dat hier speciaal gereedschap voor nodig was, dus het was tof dat je dit kon lenen zolang je het nodig had en nadien kon teruggeven. Dat zijn weer wat centen bespaard voor gereedschap dat je maar eenmalig nodig hebt.

Fréderic

Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking met Clevr. Wij hebben hen dan ook al aangeraden aan een bevriend koppel die ook gaan bouwen. Hopelijk kiezen zij ook voor Clevr, dan krijgen wij via de buddy-actie nog een Bongobon … Leuke extra! ;-)

Yves en Ann

Goedenavond,

Ik schrijf je even om te zeggen dat de installatie geplaatst is. Maar ik schrijf vooral om te melden dat wij gecharmeerd zijn van de twee gasten Robby en Ronny. Competent (prima afwerking) en bovendien toffe aangename kerels.

Proficiat.

Grtn Valère

Valère