Menu

Buddy actie

Maak kennis met de buddy-actie van Clevr.

Ben je als Clevr-klant tevreden over je samenwerking met Clevr? Laat dit dan zeker weten aan je familie, vrienden en kennissen.

We belonen deze inspanning!

- Breng je een klant aan, die voor minstents € 5.000,- bij Clevr koopt? Dan krijg je een Bongo bon met een waarde tussen € 50,- en € 100,-.

- Breng je een klant aan, die voor minstens € 10.000,- bij Clevr koopt? Dan krijg je een Luxe Bongo bon met een waarde tussen € 100,- en € 200,-.

Waar wacht je nog op? Spread the word en maak kans op deze leuke extra.

Wie Slim kiest, kiest Clevr.

 

 

Spelregels

 

  1. De actie geldt enkel als je als eerste een nieuwe klant aanbrengt, die voldoet aan de koopsommen. Deze klant mag niet reeds aangebracht zijn door iemand anders.
  2. De beloning geldt vanaf een afgesloten overeenkomst.
  3. De actie is niet cummuleerbaar met andere acties.
  4. De gekozen Bongo bon kan achteraf niet meer geruild worden voor een andere Bongo bon.
  5. De Bongo bon is niet in te ruilen voor cash geld.
  6. De Bongo bon kan gekozen worden op de website www.bongo.be . Let erop dat je je keuze maakt in de correcte categorie:
  • Categorie 1: Breng je een klant aan, die voor minstens € 5.000,- bij Clevr koopt? Dan krijg je een Bongo bon met een waarde tussen € 50,- en € 100,-.
  • Categorie 2: Breng je een klant aan, die voor minstens € 10.000,- bij Clevr koopt? Dan krijg je een Luxe Bongo bon met een waarde tussen € 100,- en € 200,-.
  1. Indien je recht hebt op een Bongo bon uit categorie 2, is het niet mogelijk om meerdere Bongo bonnen uit categorie 1 te kiezen, ook niet indien de opgetelde waarden overeenkomen met de waarden van categorie 2.