Menu

Zelfbouwpakket Thermische zonne-energie

De onuitputtelijke kracht van de zon kan eenvoudig aangewend worden om sanitair water te verwarmen. Hierdoor kan er tot 75% bespaard worden op gas of elektriciteit en zal het E-peil van de woning dalen door een zonneboiler. Voor renovaties is bovendien ook nog een aantrekkelijke premie voorzien! 

Onze zelfbouwpakketten van thermische zonne-energie zijn perfect compatibel met onze zelfbouwpakketten verwarming. Onze eenvoudige en duidelijke pakketten maken dat een thermische zonne-installatie binnen de mogelijkheden van onze zelfbouwers ligt.

Ook verwarmingsondersteunend kunnen wij pakketten op maat aanbieden. Het verbruik van mazout, gas of elektriciteit wordt tot een absoluut minimum herleid als het door de zon opgewarmd water ook door jouw radiatoren of vloerverwarming stroomt! 

Voor de installatie van dergelijke, pakketten voorzien wij een handleiding, begeleidende video alsook een installatieplan op maat van jouw woning.

 

Zelfbouwpakket Warmtepomp

Is een warmtepomp iets voor jouw woning? Laat je adviseren aan de hand van een grondige (warmte)studie van de woning, want een verkeerd gekozen of gedimensioneerde warmtepomp kost geld in plaats van dat het geld opbrengt!

Clevr biedt geothermische (grondboringen en captatienetten) en lucht-water warmtepompen. De grotere investeringskost van een warmtepomp wordt terugverdiend door het lage elektrische verbruik en de lange levensduur.

Voor de installatie van dergelijke pakketten voorzien wij een handleiding, begeleidende video alsook een installatieplan op maat van jouw woning.

 

Hoe werkt dit dan?

 

Onze Clevr gekozen partners