Menu

Clevr Nieuws

 • 07/06/2018

  Onze verkoop-afdeling is de laatste week van het bouwverlof geopend!

  Het bouwverlof komt stillaan al in zicht ... maar we hebben goed nieuws: de verkoop-afdeling gaat al een week vroeger terug aan het werk. Vanaf maandag 23/07 staat ons verkoop-team alweer paraat voor u. Opgelet; langskomen kan enkel op afspraak. Maak uw afspraak via verkoop@clevr.be of vul even ons contactformulier in.

  Al onze andere diensten zullen gesloten zijn van vrijdag 13/07/2018 tot en met maandag 30/07/2018.

 • 07/06/2018

  Belcotec is snelste groeier - Trends Gazellen 2018

  Ons zusterbedrijf Belcotec heeft de Trends Gazelle gewonnen voor de provincie Antwerpen in de categorie middelgrote ondernemingen.

  Dit zijn bedrijven die op vlak van omzet, personeel en toegevoegde waarde sterke cijfers kunnen voorleggen. Om in aanmerking te komen moet een bedrijf ook minstens 5 jaar bestaan en minstens 20 werknemers in dienst hebben. Daarna wordt ook nog de operationele onafhankelijkheid onder de loep genomen om uiteindelijk in drie categoriën een winnaar uit te roepen. 

  Een dikke proficiat aan het hele Belcotec-Clevr team. Keep up the good work!

 • 23/02/2018

  Clevr opendeurweek

  Bezoek onze Clevr opendeurweek van zaterdag 24 februari tot zondag 4 maart 2018. Wij zijn doorlopend open in het weekend van 10u tot 17u en van maandag tot vrijdag van 14u tot 19u.

 • 05/12/2017

  willis building in de media

  Afgelopen donderdag hebben Gazet Van Anwerpen en Het Nieuwsblad een artikel gepubliceerd over de willis building.

  Lees het volledige artikel hier.

 • 27/11/2017

  Thermia Case Story - The willis building

  De willis building haalt de energie die ze nodig heeft uit de grond aan de hand van een Koude Warmte Opslag systeem (KWO). Deze KWO in combinatie met een geothermische warmtepomp zorgt voor een NUL uitstoot. Er zullen dus geen fossiele brandstoffen worden gebruikt. De nodige elektriciteit wordt opgewekt met PV panelen.

  De geothermische warmtepomp die gebruikt werd is van het Zweedse merk Thermia. Dit is ook onze partner voor geothermische warmtepompen in residentiële woningen. Thermia heeft een artikel gepubliceerd over het duurzame concept van de willis building.

  Lees hier het artikel.

 • 22/09/2017

  Clevr Opendeurweek, bekijk onze video

  Bezoek onze Clevr opendeurweek van vrijdag 22 september tot zondag 1 oktober. Wij zijn open op vrijdag van 16u tot 19u, weekend van 10u tot 17u en maandag tot donderdag van 14u tot 17u.

   

 • 12/09/2017

  Bouwen aan Vlaanderen - The willis building

  Sinds mei 2017 hebben Belcotec en Clevr hun intrek genomen in hun gloednieuw hoofdkantoor in Geel... In de vierde editie van Bouwen aan Vlaanderen zal een artikel over de willis building verschijnen.

  Lees het hier

 • 03/07/2017

  The willis building is up and running

  Ontdek hoe het innovatiecentrum van Clevr en Belcotec vorm kreeg op het Innovatiecampus Geel.

  Deze ambitieuze campus combineert onderwijs, opleidingen en werkgelegenheid. We tonen dan ook met veel trots hoe de willis building als pionier verrees op deze innovatie hotspot