Menu

Clevr Nieuws

 • 23/02/2018

  Clevr opendeurweek

  Bezoek onze Clevr opendeurweek van zaterdag 24 februari tot zondag 4 maart 2018. Wij zijn doorlopend open in het weekend van 10u tot 17u en van maandag tot vrijdag van 14u tot 19u.

 • 05/12/2017

  willis building in de media

  Afgelopen donderdag hebben Gazet Van Anwerpen en Het Nieuwsblad een artikel gepubliceerd over de willis building.

  Lees het volledige artikel hier.

 • 27/11/2017

  Thermia Case Story - The willis building

  De willis building haalt de energie die ze nodig heeft uit de grond aan de hand van een Koude Warmte Opslag systeem (KWO). Deze KWO in combinatie met een geothermische warmtepomp zorgt voor een NUL uitstoot. Er zullen dus geen fossiele brandstoffen worden gebruikt. De nodige elektriciteit wordt opgewekt met PV panelen.

  De geothermische warmtepomp die gebruikt werd is van het Zweedse merk Thermia. Dit is ook onze partner voor geothermische warmtepompen in residentiële woningen. Thermia heeft een artikel gepubliceerd over het duurzame concept van de willis building.

  Lees hier het artikel.

 • 22/09/2017

  Clevr Opendeurweek, bekijk onze video

  Bezoek onze Clevr opendeurweek van vrijdag 22 september tot zondag 1 oktober. Wij zijn open op vrijdag van 16u tot 19u, weekend van 10u tot 17u en maandag tot donderdag van 14u tot 17u.

   

 • 12/09/2017

  Bouwen aan Vlaanderen - The willis building

  Sinds mei 2017 hebben Belcotec en Clevr hun intrek genomen in hun gloednieuw hoofdkantoor in Geel... In de vierde editie van Bouwen aan Vlaanderen zal een artikel over de willis building verschijnen.

  Lees het hier

 • 03/07/2017

  The willis building is up and running

  Ontdek hoe het innovatiecentrum van Clevr en Belcotec vorm kreeg op het Innovatiecampus Geel.

  Deze ambitieuze campus combineert onderwijs, opleidingen en werkgelegenheid. We tonen dan ook met veel trots hoe de willis building als pionier verrees op deze innovatie hotspot

   

 • 30/05/2017

  Opening innovatie campus

  Gisteren opende de innovatie campus in Geel officieel de deuren. Op de campus zullen hoogtechnologische en innovatieve bedrijven zich vestigen. Met Thomas More en KU Leuven als naaste buur, krijgen ook studenten hier een plaats. Het hoofddoel is het delen en doorgeven van kennis.

  Clevr en Belcotec ontvingen, als eerste bewoner van de innovatie campus, alle genodigden op een persmoment.

  Lees hier meer

  Bekijk hier de video