Menu

Wij bij Clevr

Bij Clevr staat “onze” klant centraal. Ja... “onze” klant. Een team van professionals staat dag en nacht klaar om jouw zelfbouwleven te vergemakkelijken. De bouw of verbouwing zal vlot verlopen dankzij onze slimme aanpak.

Een Clevr zelfbouwpakket gaat uit van volgende principes:

 


Onze pakketten zijn Clevr ontworpen. Wat wil zeggen dat we deze pakketten tesamen met onze leveranciers hebben ontworpen, getest en op maat gemaakt voor de zelfbouwer. Bij het meest technische gedeelte ondersteunen we je niet enkel met videoclips en een handleiding maar leveren we je zelfs een uniek 3D zelfbouwplan mee.

De oplossingen zijn budgetvriendelijk. Het Clevr ontwerp zorgt niet enkel voor hoog rendabele systemen maar heeft tevens de meest ideale combinatie gezocht voor wat betreft budgetvriendelijke materialen. Wij combineren A-merken met zeer degelijke montagematerialen.

Hulp Nodig bij de installatie van een pakket? Wij beschikken over een team van techniekers die je telefonisch kunnen bijstaan waar je het zelf nodig vindt. Indien er delen van de installatie zijn die je liever overlaat aan een Clevr technieker kan dat ook.

De Clevr pakketten easy te installeren, easy op te starten en easy te gebruiken. Waarom moeilijk doen als makkelijk ook kan? 
Ontdek onze brochure

 


Ontdek hoe wij te werk gaan!